fbpx

Tesoman uimahallin kahvio & kokoustilat

Varauskalenterin headerSOPIMUKSEMME ON PÄÄTTYNYT TOUKOKUUN LOPPUUN 2024. KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLE SEKÄ TYÖNTEKIJÖILLE YHTEISISTÄ VUOSISTA.

Tesoman uimahallin kahvio sijaitsee Tampereella osoitteessaTuomarinkatu 733310. Kahvio on avoinna uimahallin aukioloaikojen mukaisesti, jotka löytyvät Tampereen kaupungin sivuilta. 

Yhteystiedot

Puhelin kassa, TG Cafe Tesoma: 0404872842, liikunnanohjaajat: 040 800 4737. 

TG Cafe Tesoma
tesoma@tgcafe.fi
Kahvion vastaava Mervi Järvinen mervi.jarvinen@tgcafe.fi 

Tesoman jäähallin kokoustilat

Uimahallin yhteyteen rakennettiin vuonna 2017 jäähalli, josta löytyy moderni ja urheilullinen kokous- ja juhlatila. Tilassa järjestät helposti erilaisia tilaisuuksia ja sieltä löytyy aitoa urheilun henkeä suorilla näkymillä kaukaloon. TG Cafe Tesoma vastaa Tesoman jäähallin juhlatilojen vuokrauksesta ja toteuttaa juhlien, kokousten ja muiden tilaisuuksien tarjoilut ammattitaidolla ja tehokkaasti!

Tesoman modernit tilat muokkautuvat helposti erikokoisiin tilaisuuksiin. Juhlatila on jaettavissa neljään erilliseen alueeseen, joita on mahdollista vuokrata erikseen. Suluissa henkilömäärät pöydissä ruokaillen (seisten tilaan mahtuu huomattavasti enemmän).

  • Kabinetti 1 tai Kabinetti 2 30 €/h (16 hlö)
  • XL Kabinetti 60 €/h (32hlö)
  • Aitio 80 €/h (48 hlö + 9 pystypöytää)
  • Tesoma Conference 120 €/h (80 hlö + 9 pystypöytää) 

CAT kokoustarjoilutCAT kokoustilat

 Annamme mieluusti lisätietoa tapahtumatilastamme ja autamme suunnittelemaan tilaisuuttasi. Voit täyttää alustavan varauslomakkeen verkossa tai ottaa yhteyttä kahvilatiimiimme (tesoma@tgcafe.fi tai soittaa kahvilaan 040 487 2842). 
 
Klikkaa kuvaa ja täytä alustava varauslomake!
varaa kokoustilasi verkosta