fbpx

Tesomalta tilat kokouksiin ja juhliin

Varauskalenterin header

 Vuonna 2017 valmistuneen jäähallin yhteyteen on rakennettu modernit kokoustilat, jotka muokkautuvat helposti erilaisten tilaisuuksien mukaan. Tiloissa on sporttinen tunnelma ja suorat näkymät jäähallin kaukaloon. TG Cafe Tesoma toteuttaa juhlien, kokousten ja muiden tilaisuuksien tarjoilut ammattitaidolla ja tehokkaasti!

Tesoman kokoustilat on jaettavissa neljään erilliseen tilaan, joita on mahdollista varata erikseen tilaisuuden koosta riippuen. Alla on suuntaa-antava pohjapiirustus, joka selkeyttää tilajakoa!

Tesoma kokoustilat tekstit 2 väri

Klikkaa kuvaa ja täytä varauslomake

varaa kokoustilasi verkosta

Tesoma Conference ( 80 istuen + 27 seisten)

Tesoma Conference -kokoustila on suurin tiloistamme ja siinä yhdistyvät kaikki jäähallin kokoustilat yhdeksi monipuoliseksi tapahtumatilaksi. Tilaan mahtuu yhteensä ruokailemaan 107 henkilöä (80 pöydissä ja 27 pystypöydissä).

Tilaan on suunniteltu näppärä kiinteä tarjoilutiski, jonne henkilökunta kattaa ruokailulinjaston ja tämä tilaratkaisu mahdollistaa suurempienkin ruokailujen toteutuksen sujuvasti. Juhlallisiin tilaisuuksiin pidemmän käytävän päätyyn on mahdollista rakentaa kevyt esiintymislava. Tesoma Conference -kokonaisuudesta löytyy suuri XL Kabinetti -kokoushuoneeksi. Tämä tila on jaettavissa liikuteltavalla väliseinällä kahteen yhtä pienempään tilaan, mikä toimii erinomaisesti esimerkiksi workshop-työskentyssä.

TESOMA Aitio (48 ISTUEN + 27 SEISTEN)

Tesoman Aitio on tilana ainutlaatuinen, sillä suuret ikkunat avautuvat suoraan jääkiekkokaukaloon. Tila on suorakaiteen muotoinen ja sisältää kuuden hengen ruokapöytiä sekä kolmen hengen pystypöytiä. Tila toimii hyvin seurusteluun, ruokailuun tai epäviralliseen kokoustamiseen. Tässä tilassa on lätkäfiilstä!

TESOMA XL kabinetti (32 ISTUEN)

XL Kabinetti on tilava kokoustila, joka on jaettavissa liikuteltavalla väliseinällä puoliksi. Pöydissä ruokailee istuen 32 henkilö ja kapasiteettia on mahdolista kasvattaa tuolein sekä seisten. XL Kabinetti tarjoaa rauhalliset ja miellyttävät puitteet ruokailuun sekä kokousten järjestämiseen.

TESOMA KABINETTI 1 / kabinetti 2  (16 ISTUEN)

Tesoma Kabinetti 1 ja Kabinetti 2 -kokoustilat ovat identtisiä kompakteja kokoustiloja, jotka ovat erotettu liikuteltavalla väliseinällä . Tilaan mahtuu 16 henkilöä istuen ruokapöytiin ja seisten sekä lisätuolein kapasiteettia on mahdollista kasvattaa. Yli 20 henkilön tilaisuuksissa suosittelemme varaamaan Tesoma XL Kabinetin, jossa yhdistyvät Kabinetti 1 & Kabinetti 2.

Kabinetti 1 & Kabinetti 2 tarjoavat rauhalliset puitteet kokoukseen tai muuhun tilaisuuteen. Tilassa on suuri näyttö sekä fläppitaulu esitysaineistoa varten. Tilavissa pöydissä ruokailu tai kokouseväiden nauttiminen onnistuu mukavasti!