fbpx

Kesäkaudeksi 2023 jäätelökioskille töihin? Pingviini-jäätelökioskit Forssa, Hämeenlinna, Karjaa, Lempäälä, Riihimäki ja Tuusula

Pingviini jaatelokioski

Kesätöitä Pingviini-jäätelökioskeilla Forssassa, Hämeenlinnassa, Karjaalla, Lempäälässä, Riihimellä ja Tuusulassa. Etsimme ensisijaisesti työntekijöitä, jotka ovat valmiit aloittamaan työt jo 28.4.2023 sekä jatkamaan töitä 2.9.2023 saakka, mutta palkkaamme myös lyhyempiin jaksoihin.  Etsimämme henkilöt ottavat vastuun omasta työstä sekä nostavat jatkuvasti hymyn asiakkaan huulille. Merkityksellistä on, että tiimi viihtyy hyvin keskenään, joten haemme erinomaisesti ihmisten kanssa toimeentulevia tyyppejä. 

avaimet onnistumiseen

  • Mahdollisuus aloittaa työt jo 28.4.2023 ja työskennellä mieluusti elokuun loppuun asti
  • Kyllä onnistuu-asenne! Työt tulevat valmiiksi vain tekemällä ja hommiin pitää tarttua oma-aloitteisesti 😉
  • Aurinkoinen asiakaspalvelu –Erinomainen asiakaskokemus syntyy ammattitaidolla ja aidolla hymyllä
  • Vähintään 16 vuoden ikä

KIINNOSTUITKO?  LÄHETÄ ROHKEASTI HAKEMUS!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi. Haku päättyy 15.2.2023 ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lähetä hakemus + CV mahdollisimman pian osoitteeseen: hakemus@tgklubben.fi

Muista lisätä seuraavat asiat hakemukseen:
toivomasi työskentelykohde
- nimesi
- puhelinnumerosi
- sähköpostiosoitteesi
- mistä sait tiedon työpaikasta

Tervetuloa jäätelöllePingviinikioskeissamme tavoitteemme on nostaa asiakkaiden suupielet aurinkoa kohden maukkaiden jäätelöiden sekä iloisen palvelun avulla. Tervetuloa jäätelölle!

TG Klubben Oy vastaa kuudesta Pingviinikioskista, jotka sijaitsevat Forssassa, Hämeenlinnassa, Karjaalla, Lempäälässä, Riihimäellä sekä Tuusulassa. Kioskimme sijaitsevat alueiden vilkkaimilla paikoilla hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

TG Klubben Oy:n operoimista Pingviini-jäätelökioskeista vastaa Jari Roive (jari.roive(ät)tgklubben.fi). Jokaisella Pingviinikioskillamme on myös omat Facebooksivut, joissa viestimme enemmän paikallisista ja ajankohtaisista asioista: