fbpx

Kahvilatiimiä vahvistetaan kahdella hengellä

HML rekry 2018

Haku on päättynyt ja haluamme kiittää kaikkia hakijoita mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Saimme runsaasti hyviä hakemuksia ja paikat täytettiin jo ennen hakuajan umpeutumista!

TG Klubben Oy on urheilualan monitoimiyritys, joka vastaa 16 suomalaisen uimahallin päivittäisestä toiminnasta. TG Klubben Oy aloitti toimintansa uimavalvontapalveluiden tuottamisesta, josta luonteva jatkumo eteni kassa- ja kahvilapalveluiden tuottamiseen. TG Café -kahviloita on tällä hetkellä neljä kappaletta ja ne sijaitsevat suosittujen liikuntapaikkojen yhteydessä: Ahveniston kahvila, Kangasalan uimahallin kahvila, Järvenpään uimahallin kahvila sekä Lammin uimahallin kahvila. Uusimpana kohteena TG Klubben Oy vastaa Hämeenlinnan uimahallin kahvilan liiketoiminnasta joulukuusta 2017 alkaen. Hämeenlinnan uimahallin kahvilan tiimiä vahvistetaan nyt kahdella henkilöllä. 

Nopeus on valttia!  

Tehokkaaan kahvilatiimin jatkoksi haetaan kahta paria ripeitä lisäkäsiä palvelemaan Hämeenlinnan uimahallin asiakkaita. Tarjolla on täysiaikainen sekä osa-aikainen työpaikka. Haettavat henkilöt ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta omasta työstä. Merkityksellistä on, että porukka viihtyy hyvin keskenään, joten haemme ensisijaisesti erinomaisesti ihmisten kanssa toimeentulevia tyyppejä.

Menestyksen avaimet

  • Kyllä onnistuu -asenne! Työt tulevat valmiiksi vain tekemällä ja hommiin pitää tarttua oma-aloitteisesti 😉
  • Tiimipelaaminen – Kahvilan tiimi on tuore ja haluamme porukan nauttivan yhdessä tekemisestä
  • Aurinkoinen asiakaspalvelu – Erinomainen asiakaskokemus syntyy ammattitaidolla ja aidolla hymyllä
  • Halu kehittyä ja kehittää– Uimahalli avautui kauan odotetun remontin jälkeen ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman viihtyisän!
  • Kokemus kahvilapalveluista – Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alasta sekä hygieniapassia, mutta oikean henkilön koulutamme tarvittaessa tehtävään!

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työympäristön Hämeenlinnan käytetyimmässä liikuntapaikassa
  • Vakituisen työsuhteen ja Marava TES -palkkauksen
  • Energisen ja nuorekkaan tiimin sekä joustavan yrityskulttuurin
  • Työsuhde-etuna hyvät liikuntamahdollisuudet
  • Mahdollisuuden työskennellä muissa toimipisteissä (esim. kesällä Ahveniston Toimintapuistossa)

Kiinnostuitko? 

Jos haluat olla mukana luomassa uutta palvelukonseptia ja kahvilakulttuuria sekä koet olevasi oikea tyyppi Hämeenlinnan uimahallin kahvilatiimiin. Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi  Toimi nopeasti paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haku päättyy viimeistään 11.1.2017.

Lisätietoja työpaikasta antaa asiakasvastaava Elina Issakainen 050 4493096